Van İpekyolu'nda Bir Minibüste 49 Kilo Eroin Yakalandı

Van'ın Merkeze bağlı İpekyolu ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir minibüste yaptıkları aramada 49 kilo eroin ele geçirdiler.

20 Ekim 2018 Cumartesi 22:28
Van İpekyolu'nda Bir Minibüste 49 Kilo Eroin Yakalandı

Van Merkez İpekyolu ilçesinde Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bulunana Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdikleri uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak gerçekleştirmiş oldukları uygulamada bir minibüsün boşluklarına zulalanmış olan 99 paket halinde 49 kilo 925 gram ''eroin maddesi'' ele geçirdiler.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İpekyolu ilçesi Vali Mithat Bey Mahallesi Kışla Yolu üzerinde yaptıkları uygulamada minibüste ele geçirilen eroin maddesiyle alakalı olan bir şahıs "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan gözaltına alınırken, ekipler tarafından başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.

banner119
Son Güncelleme: 20.10.2018 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108