Bursa İnegöl'de Zincirleme Kaza: 1 Kişi Yaralandı

Bursa İnegöl'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine çarptı. Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'ndaki kazada araçtan sızan gaz nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

20 Ekim 2018 Cumartesi 23:06
Bursa İnegöl'de Zincirleme Kaza: 1 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Bursa İnegöl Karayolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mevkisinde yaşanan kazada, Bursa istikametine gitmekte olan otomobil aynı istikamette seyreden hafif ticari araca çarptı. Kazanın etkisiyle yolda duran otomobile arkadan gelen başka bir kamyonet çarptı. Kazada kamyonette bulunan 1 yolcu yaralanırken, bir otomobille özel hastaneye kaldırıldı ve ardından da Bursa'daki bir hastaneye kaldırıldı.

Kazada hafif ticari araçta gaz sızıntısı meydana gelirken, ekipler yolu olası bir tehlikeye karşı trafiğe kapattılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçtan sızan gaz sızıntısını kestiler. Ekipler kazayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 20.10.2018 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108