Tekirdağ'da Bir Kadın Atatürk Anıtına Saldırıda Bulundu!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Ç.B. isimli çarşaflı kadın Atatürk büstüne baltayla saldırıda bulunmuştu. Çevredeki vatandaşların tepki göstermesiyle baltayı çarşafının içine saklayarak kaçan kadın tutuklandı ve sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 Kasım 2018 Çarşamba 17:30
Tekirdağ'da Bir Kadın Atatürk Anıtına Saldırıda Bulundu!

13 Kasım'da Çorlu ilçesinin Omurtak caddesi üzerinde bulunan Atatürk anıtına gelen siyah çarşaflı kadın üzerinde taşıdığı baltayı çıkararak Atatürk'ün ayak kısmına baltayla vurarak hasar oluşturdu. Çevredeki vatandaşlaın tepki göstermesi üzerine elindeki baltayı çarşafına saklayarak ortadan kayboldu. 

Heykelin ayak kısmında hafif hasar oluşturan Ç.B.'yi çevredeki bir vatandaş görüntüledi. 

Polis ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine ekipler intikal etti. 

Polisin yapmış olduğu incelemede baltalı saldırgan Atatürk anıtına bir de not bırakmıştı. İçeriği açıklanmayan not, polis tarafından alınırken Atatürk heykeline zarar veren kadın dün akşam gözaltına alındı. 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Atatüek anıtına saldıran Ç.B. sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

banner119
Son Güncelleme: 14.11.2018 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108