Keles'te Yola Dökülen Mazot Yüzünden Şarampole Uçtu!

Bursa'nın Keles ilçesinde Baraklı mahallesine inşaat malzemesi almaya giden kamyonet yola dökülen mazot yüzünden şarampole uçtu.

14 Kasım 2018 Çarşamba 19:02
Keles'te Yola Dökülen Mazot Yüzünden Şarampole Uçtu!

Bursa'nın Keles ilçesinde Baraklı mahallesine inşaat malzemesi almaya giden M.U.'un yönetimindeki kamyonet yoldan çıktı. Sürücünün yola dökülmüş olan motor yağını farketmemesi üzerine kontrolden çıkan ticari araç şarampole yuvarlandı. M.U. kazanın şokunu bir süre üzerinden atamadı. 

"Motor yağının yola ne şekilde döküldüğünü ve neden temizlenmediğini anlayamadım" dedi. 

Maddi hasarla atlatılan kazada soruşturma devam ediyor. 

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaKelesşarampol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108