Tekirdağ'da uyuşturucu, hırsızlık ve kalpazanlığa darbe

Tekirdağ’da Polis Ekipleri başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek uyuşturucu, hırsızlık ve kalpazanlığa darbe vurdu.

11 Ocak 2022 Salı 16:05
Tekirdağ'da uyuşturucu, hırsızlık ve kalpazanlığa darbe

Olay Saray ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Pazar günü gerçekleştirdikleri asayiş uygulamasında şüphe üzerine durdurdukları 34 NS 4657 plakalı araç içerisinde bulunan E.Ö. ve A.A. isimli şüphelilerin üzerinde yaptıkları aramada 3 fişek eroin maddesi ve 1 adet sahte 200 TL’lik banknot ele geçirdiler.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüphelilerin sorgusunda uyuşturucuyu ve parayı G.U. isimli şahıstan aldıklarını beyan etmeleri üzerine ekipler “Gecikmesinde Sakınca Bulunan Hal Kapsamında” G. U. isimli şüphelinin kullandığı kiralık araç ve ikametinde yaptıkları aramada 3 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet oluklu bıçak, 72 fişek eroin maddesi, 37 gram poşetlenmiş eroin maddesi, 3 gram metamfetamin maddesi, 1 paket sarma kağıdı, 1 adet hassas terazi, 2 rulo paketlemek için kullanılan alüminyum folyo, 21 adet 200 TL'lik sahte banknot, 4 adet çalıntı kaydı bulunan elektronik asansör kartı ele geçirdiler.

Gözaltına alınan G.U. isimli şüpheli ve üzerilerinde eroin maddesi ve sahte para bulunan E.Ö. , A.A. ile birlikte 3 şüpheli emniyette ki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Ticareti, Uyuşturucu Kullanmak, Parada Sahtecilik ve Evden Hırsızlık suçundan mahkemeye sevk edildiler.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan G.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.01.2022 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108