Tokat'ta otomobil şarampole devrildi

Tokat’ın Zile ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

11 Ocak 2022 Salı 16:09
Tokat'ta otomobil şarampole devrildi

Edinilen bilgiye göre kaza; Zile Ankara kara yolu 35. Kilometresinde meydana geldi. Mesut B. İdaresindeki 60 TL 908 plakalı Lada Samara marka otomobil sürücüsünü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya uçtu.

Ters dönen otomobilin sürücüsü ile eşi kazada yaralandı. Araçta sıkışan kadın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Yaralılar ambulansla Zile Devlet Hastanesine sevk edildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108