Tekirdağ'da Dev BYLOCK Operasyonu Yapıldı Gözaltılar Var

FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye gönderilen 18 şahıstan 3'ü tutuklandı. Böylelikle gözaltına alınan 128 şahıstan 28'i tutuklandı, 70' ise serbest kaldı, 30'şahısın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

25 Temmuz 2017 Salı 11:10
Tekirdağ'da Dev BYLOCK Operasyonu Yapıldı Gözaltılar Var

Tekirdağ'da Fetullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şahıstan 3'ü tutuklandı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığın tarafından yapılan soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerin yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 18'nin işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye gönderildi. Nöbetçi hakimlik, zanlılardan 3'ü tutuklanmasına karar verdi, 5' ise adli kontrol şartı ile 15'i serbest bırakıldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığın tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla imam, turizmci, gazeteci, bankacı, sağlık memuru, veteriner, öğretmen, doktor, hemşire, esnaf, işçi ve polis gibi meslek gruplarına mensup şahıslar, iş adamları, ev hanımları ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu 128 şahıs gözaltına alındı.

Daha evvel şüphelilerden 80'i adliyeye gönderilmişti 25'ise tutuklanmış, 31'de adli kontrol şartıyla olmak üzere 55'i serbest bırakılmıştı.

Yeni adliyeye gönderme ve tutuklamalarla birlikte zanlılardan 98'i adliye gönderilmiş, bunlardan 28'i tutuklanmış, 36'ise adli kontrol şartıyla olmak üzere 70 şahıs da serbest bırakıldı.

Gözaltındaki 30 şahısın ise emniyette işlemleri devam ediyor.

AA

banner119
Son Güncelleme: 25.07.2017 20:33
Anahtar Kelimeler:
OperasyonTekirdağBylock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108