Hayrabolu İlçesinde Kaymakamlık Tarafından Halk Toplantısı Yapıldı

Hisar Mahallesinde kahvehanede yapılan toplantıda konuşma yapan ilçe Kaymakam Vekili İsmail Altan Demirayak, halkın sorun ve taleplerini dinleyip çözüm üretmeyi hedeflediklerini açıkladı.

25 Temmuz 2017 Salı 14:30
Hayrabolu İlçesinde Kaymakamlık Tarafından Halk Toplantısı Yapıldı

İdareci olarak dile getirilen sorun ve taleplerin takipçisi olacağını söyleyen Demirayak, sorunların çözümü konusunda çalışarak bir sonraki toplantıda bilgilendirmede yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Demirayak, halk toplantıları devam edecek.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KaymakamToplantıHalk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108