Hakkari Şemdinli'deki Mühimmat Patlamasında 25 Asker Yaralandı

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Şamdinli ilçesine bağlı olan bir üs bölgesinde atış esnasında ağır silah mühimmatının patladığı ve 25 askerin yaralandığı 7 askerin ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

09 Kasım 2018 Cuma 21:25
Hakkari Şemdinli'deki Mühimmat Patlamasında 25 Asker Yaralandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Ortaklar Köyü'nde bulunan bir üs bölgesinde atış esnasında ağır silah mühimmatının patladığı açıklandı. Meydana gelen patlamada 25 askerin yaralandığı ve 7 askerin arama çalışmalarının sürüdüğü bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nda yapılan açıklama ise şu şekilde;

"Hakkari'de bir üs bölgemizde, ilk bilgilere göre atış esnasında ağır silah mühimmatından kaynaklandığı değerlendirilen bir kaza meydana gelmiştir. Kaza sonucunda yaralanan 25 kahraman silah arkadaşımız süratle hastaneye tahliye edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Yedi kahraman silah arkadaşımıza ulaşma çalışmaları devam etmektedir. Kaza hakkında inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108