Samsun'da Korkunç Kaza 1 Ölü 1 Yaralı!

Samsun'da saat sabah 05:00'te meydana geldiği öğrenilen korkunç kazada 55 FF 106 plakalı otomobil sürücüsü 28 yaşındaki T.Ç. kazada hayatını kaybederken arkadaşı ise yaralandı.

28 Ekim 2018 Pazar 16:03
Samsun'da Korkunç Kaza 1 Ölü 1 Yaralı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Dikbıyık mevkiisinde meydana gelen trafik kazasında, Samsun Ordu Karayolu 34. kilometresinde sabaha karşı saat 05.00 sularında 28 yaşındaki T.Ç. yönetiminde bulunan 55 FF 106 plakalı otomobil, Samsun'dan Çarşamba istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybedilmesi sonucu orta refüje çıkıp bir süre ilerledikten sonra çam ağacına çarpıp yaklaşık 45 metre yola savruldu.

Kazada otomobil sürücüsü Tanju Çilci olay yerinde hayatını kaybederken, Murat Ayhan Şahin (35) ise yaralandı. Yaralı şahıs 112 acil servis ekiplerince ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada otomobilin kilometre kadranın çarpma sonrası 150 kilometrede sabit kalması dikkat çekti.

Ekipler kazayla ilgili olarak tahkikat başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 28.10.2018 21:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108