Ankara'da 15 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Ormanda Ölü Bulundu!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde ormanlık alanda kafası parçalanmış bir şekilde 15 yaşında Suriye uyruklu bir erkek çocuğu ölü bulundu.

28 Ekim 2018 Pazar 19:46
Ankara'da 15 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Ormanda Ölü Bulundu!

Alınan bilgiye göre, Doğantepe Mahallesi'nde sabah saatlerinde ormanlık arazide kafası parçalanmış erkek çocuk cesedi olduğunu gören vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler, çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

Üzerinden C.E adına düzenlenmiş kimlik belgesi çıktı. Çocuğun cesedini incelemeye alan polisler olayın gerçek yüzünü bulmak için çalışma başlattı. 

banner119
Son Güncelleme: 28.10.2018 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108