Polisten PKK operasyonu

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezi ve Gönen ilçesinde PKK/KCK terör örgütü soruşturmasında 2 şahıs gözaltına alındı.

23 Mart 2017 Perşembe 15:29
Polisten PKK operasyonu

Polis sorgusu yapılan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine ve engellenmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında silahlı terör örgütü üyesi olmak suçlamasıyla Balıkesir'de 2 şüpheli gözaltına alındı. İl merkezinde gözaltına alınan F.Y. ve Gönen'de gözaltına alınan H.Y, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Her iki şüpheli de tutuklandı.
 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
BalıkesirPkk Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108