Park Halindeki Araç Plaja Düştü

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde yaşanan olayda bir otomobil, park halindeki araca çarptıktan sonra halk plajına düşerek ters döndü.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 09:35
Park Halindeki Araç Plaja Düştü

Alınan bilgiye göre, Vahit Karabul'un (74) kullandığı 34 KT 2328 plakalı otomobil, Kanarya Mahallesi'nden yokuş aşağı indiği sırada park halindeki bir araca çaptıktan sonra demir korkulukları aşarak  Esenköy Halk Plajı'na düştü.

Devrilen araçta bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan sürücü Karabul, çevredekilerce otomobilden çıkarıldı.

Kaza sırasında otomobilin düştüğü kimsenin bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108