İyilik Yapayım Derken Canından Oldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki grup arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüşen ve çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir şahıs yaşamını yitirdi.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 14:07
İyilik Yapayım Derken Canından Oldu

Köçlü Çeşme Mahallesi D-100 Kuzey yanyol üzerindeki benzinliğin önünde iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma yaşandı.

Benzin istasyonunun müdürü Yılmaz Yiğit (39), tarafları sakinleştirmek isterken .

Silahlı kavgaya dönüşen olayda iki grup arasında kalan Yiğit, ayağından bıçaklandı ve pompalı tüfekle göğsünden vuruldu.

Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerin tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü Yiğit, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, kavgaya karışanları yakalamak için soruşturma başlattı.

AA

banner119
Son Güncelleme: 31.07.2017 09:46
Anahtar Kelimeler:
KavgaKocaeliGebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108