Muş'ta Park halindeki araç alev aldı

Muş'ta park halindeki bir araç alev aldı.

11 Kasım 2016 Cuma 19:42
Muş'ta Park halindeki araç alev aldı

Alınan bilgilere göre, Hükümet Konağı karşısında park halinde olan 44 KR 218 plakalı aracın motor kısmında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürürken, aracın motor kısmında maddi hasar oluştu.



Olay yerine gelen polis ekipleri, araçta detaylı inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 17.11.2016 21:11
Anahtar Kelimeler:
MuşHükümet Konağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108