Elazığ’da PKK operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı

Elazığ merkez ve 5 ilçede gerçekleştirilen PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

11 Kasım 2016 Cuma 19:43
Elazığ’da PKK operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da bir hafta önce İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik il merkeziyle, Karakoçan, Alacakaya, Arıcak, Palu ve Keban ilçelerinde operasyon yapılmıştı. Eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 5 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, bir adet keskin nişancı tüfeği,1 adet terörist kıyafeti, 5 adet şarjör, 26 adet fişek, PKK’ya ait dokümanlar ile FETÖ’nün yasaklı yayınları da ele geçirilmişti.

İl Jandarma Komutanlığı’nda ifadeleri tamamlanan 8 şüpheli terör örgütü üyesi olmak ve propagandasını yapmak suçundan bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.11.2016 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108