Muğla'da 1 Yıl Önce Boşandığı Eşini Yastıkla Boğarak Öldürdü

Muğla'da ki olayda 1 yıl önce boşandıkları öğrenilen adam karısını uyurken yastıkla boğarak öldürdü. Şahıs olay sonrasında polise gidip eski karısını öldürdüğünü söyledi.

22 Eylül 2018 Cumartesi 16:36
Muğla'da 1 Yıl Önce Boşandığı Eşini Yastıkla Boğarak Öldürdü

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşanan olayda Jeoloji Mühendisi olduğu öğrenilen bir kişi Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda görev yapan 2 çocuğunun annesi ve bir yıl önce boşandığı eski eşini uyurken yastıkla boğarak, öldürdüğünü söyledi. Karısını yastıkla öldürdüğünü söyleyen şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şahısın ifadesi doğrultusunda Recai Güreli Caddesi üzerinde bulunan adresteki bir apartmanın 2. katında bulunan daireye giden polis ekipleri dairede 7 ve 12 olmak üzere iki çocuk annesi olan kadının cesedini buldular. Ölen kadının cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Eski elini öldüren şahsın 2 gün önce çocuklarını Zonguldak'ta ki akrabalarının yanına götürdüğü belirlendi. Çocukların babasında kaldığı ve velayet davasının devam ettiği bildirilirken cinayetin işlendiği evin anahtarının cinayeti işleyen şahıstada bulunduğu iddaa edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner119
Son Güncelleme: 22.09.2018 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108