Bursa'da Kenevir Bahçesine Gelincik Bahçesi Levhası Astılar

Bursa'da uyuşturucu yetiştiren şahıslar kenevir ektikleri bahçeye gelincik bahçesi levhası astılar. Kenevir yetiştirdikleri belirlenen şahıslar gözaltına alındı.

22 Eylül 2018 Cumartesi 17:33
Bursa'da Kenevir Bahçesine Gelincik Bahçesi Levhası Astılar

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kendilerine ulaşan bir ihbarı değerlendirerek uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen iki şahsın evine operasyon düzenlediler. Çok sayıda polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda ikatlerde uyuşturucu madde ve hint keneviri ele geçirildi. Zanlıların evinin bahçesine hint keneviri eken şahısların hint kenevileri ektikleri bahçeye gelincik bahçesi levhası astıkları görüldü.

Yapılan baskında uyuşturucu yetiştirdikleri ve uyuşturucu madde ticareti yaptıları tespit edilen zanlıların adreslerinde bin 285 gram esrar, 17 kök hint keneviri, bir miktar metamfetamin, bir miktar sentetik kannobinoid, 1 adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca ve bu rabancaya ait çok sayıda fişekle birlikte uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda şeffaf poşet ele geçirilirken, zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler.

banner119
Son Güncelleme: 22.09.2018 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108