İzmir Menderes'te Kamyon Minibüse Çarptı: 16 Yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde yaşanan trafik kazasında edinilen bilgilere göre bir kamyon seyir halindeki yolcu minibüsüne çarptı. Kazada minibüste bulunan 16 kişi yaralandı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 18:04
İzmir Menderes'te Kamyon Minibüse Çarptı: 16 Yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, üzerinde vinç denilen iş makinesi bulunan bir kamyon, Menderes - Semt Garajı Hattı'nda çalıştığı öğrenilen bir yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Vinçli kamyonun çarptığı yolcu minibüsünde bulunan yolculardan bazılarının çarpmanın etkisiyle kamyon ve minibüsün arasına sıkıştığı bildirilirken, olayı gören vatandaşların vakit kaybetmeden sağlık ekiplerine haber verdikleri öğrenildi.

Vatandaşların haber verdikleri sağlık ekipleri, AKS ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra çok sayıda ambulansta olay yerine sevk edildiler. Ekiplerin yardımıyla sıkıştıkları yerlerden çıkartılan yaralılar olay yerindeki müdahelelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildikleri öğrenildi.

Yolcu minibüsünde bulunan yolcular arasında bir bebeğin de bulunduğu bildirilirken, çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi. 

Ekiplerin kazayla ilgili soruşturma başlattıkları gelen haberlerden.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108