Kayseri'de Boşanma Aşamasında Olduğu Eşine Kurşun Yağdırıdı!

Kayseri'de meydana gelen olayda bir şahıs boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşine buluştukları bir AVM'nin terasında kurşun yağdırdı. 25 yaşındaki kadına 7 mermi isabet etti.

31 Ekim 2018 Çarşamba 23:06
Kayseri'de Boşanma Aşamasında Olduğu Eşine Kurşun Yağdırıdı!

Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda yaşanan olayda, boşanma aşamasında oldukları öğrenilen çift bir Alışveriş Merkezi'nin Teras Katında buluştular. Edinilen bilgilye göre çift bir süre sonra tartışmaya başladılar. Çıkan tartışma kısa sürede yerini karşılıklı hakaretlere bırakırken, koca belinden çıkardığı iddaa eilen silahla 25 yaşındaki kadına kurşun yağdırdı. Olay yerinde bulunanların haber verdikleri 112 sağlık ekipleri genç kadına kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralı kadına ilk müdaheleyi yaparak ambulansla Erciyes Ünivrsitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda boşanma aşamasındaki şahıs tarafından kurşun yağdırılan kadının vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirtilirken, hastanede ameliyata alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Genç kadına kurşun yağdıran şahıs olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, teras katında bulunan camların kırıldığı ve olay yerinde bulunanların  ise büyük panik yaşadığı gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108