Samsun'da Bir Baba Bıçak Çeken Oğlunu Silahla Öldürdü!

Samsun'da Aşağı Yavucak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddaaya göre bir baba kendisini ziyarete gelen sonrasında kendisine bıçak çeken oğlunu silahla öldürdü.

31 Ekim 2018 Çarşamba 23:37
Samsun'da Bir Baba Bıçak Çeken Oğlunu Silahla Öldürdü!

Samsun'da Aşağı Yavucak Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddaaya göre bir baba kendisini ziyaret etmek için ilçedeki evlerine gelen oğluyla tartışmaya başladı. Baba oğul arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, iddaaya göre oğlu babasına bıçakla saldırmak istedi. Kavgayı ayırmak için araya giren aile bireyleri baba ve oğulu sakinleştiremezken, oğlunun kendisine bıçak çekmesine sinirlenen baba silahıyla oğluna iki el ateş ederek göğsünden yaraladı.

Babası tarafından silahla göğsünden vurularak ağır yaralanan gencin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Jandarma Ekipleri oğlunu öldüren babayı gözaltına aldılar. Hayatını kaybeden gencin cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 01.11.2018 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108