İzmit Kandıra'daki Trafik Kazasında 4 Ölü 3 Yaralı

Bu gün akşam saatlerinde İzmit Kandıra yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden öoldukları öğrenilen 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

28 Ekim 2018 Pazar 01:03
İzmit Kandıra'daki Trafik Kazasında 4 Ölü 3 Yaralı

İzmit Kandıra Yolu'nda Kandıra'ya bağlı olan Dalca Köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında edinilen bilgiye göre, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen polis memuru Yunus Emre Gökkaya'nın kullandığı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Tezcan Çıbık yönetimindeki cip ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Yunus Emre Gökkaya'nın kullandığı otomobil savrulduğu bildirildi.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri cipte bulunan 2 kişiyi ilk müdahelesinin ardından ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Kazada otomobilde sıkışan 3 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılarak çevredeki bir hastaneye kaldırıldılar. Otomobilde bulunan diğer 4 şahısın hayatını kaybettiği öğrenilirken, hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri otopsileri yapılması için Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Otomobil sürücüsü polis memuru ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ekipler kazayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 28.10.2018 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108