Mehmet Ali Erbil Fenalaşarak Operasyona Alındı!

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren ve Maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi gören ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun tekrar kötüleştiği bildirildi.

28 Ekim 2018 Pazar 14:54
Mehmet Ali Erbil Fenalaşarak Operasyona Alındı!

Geçriğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil özel bir hastanede tedavi altında tutuluyordu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen ünlü sunucunun kızı Sezin Erbil'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' ifadelerine yer verdi.

Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Mehmet Ali Erbil'in bugün tekrardan kanama geçirdiği ve apar topar operasyona alındığı gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108