İzmir Menderes'te Korkunç Kaza: 22 Ölü 13 Yaralı

İzmir'in Menderes ilçesindeki trafik kazasında 22 kişi hayatını kaybetti 13 kişi ise yaralandı. Kazada aracı kullanan sürücünün ise sabıkalı ve ehliyetsiz olduğu öğrenildi.

14 Ekim 2018 Pazar 23:04
İzmir Menderes'te Korkunç Kaza: 22 Ölü 13  Yaralı

Kasasında Yunanistan'ın Samas Adası'na gitmeyi planlayan yabancı uyruklu göçmenlerin bulunduğu kamyonun sürücüsünün aracın kontrolünü kaybederek dere yatağına uçması sonucunda 1'i hamile kadın, 2'si bebek, 2'si çocuk, 22 kişi hayatını kaybetti. Kazada 13 kişi de yaralandı. Kazada yaralananlar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdaheleler sonrasında ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kazada kamyonun altında kalan ve etrafa savrulan göçmenlerin cansız bedenleri savcılık incelemesi sonrasında Adli Tıp Kumuru Morgu'na kaldırıldı.

Bir görgü tanığının ifade verdiği kazada gördü tanığı şu ifadeleri kullandı; Ben sabah saatlerinde Konak'a doğru gidiyordum. Köprü üzerinden geçerken yol kenarında bir şahıs aracımı durdurmak istedi ama ben durmadım. Sonrasında ise az ileriye giderek durdum. Camı açtığımda şahıs ''kaza yaptım yaralıyım beni Yeşilyurt'taki hastaneye götür'' dedi. Kendisine tepedeki hastaneye götürmeyi teklif ettim ama kabul etmedi. İleride polis olduğunu onlara söylemeyi teklif ettim ama onuda kabul etmedi. Şahıs ileride bir yerde beni bir taksiye bindir dedi. Bende dediğini yaparak kendisini Karabaşlar'da bir taksiye bindirdim. Gördü tanığı yaralı şahısın kazada yalnız olduğunu söylemesi üzerine olay yerine bakmadığını belirterek sözlerini bitirdi.

Kaza yaparak dere yatağına uçan kamyon sürücüsünün poliste çeşitli suçlardan kaydı olduğu yapılan incelemeler esnasında fark edilirken, ehliyetinin ise kamyon kullanmak için yeterli olmadığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerinde incelemelerde bulunurken, kazada olumsuz hava etkenlerinin bulunmadığı belirtilirken ekiplerin kazanın sebebi için başlattıkları tahkikat sürüyor.

banner119
Anahtar Kelimeler:
IzmirMenderesMenderes Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108