İstanbul Esenyurt'ta Eski TRT Çalışanı Karısını 12'ici Kattan Attı!

İstanbul Esenyurt'ta bugün sabaha karşı meydana gelen olayda FETÖ'den ihraç ettiği öğrenilen eski TRT çalışanı bir şahıs öğretmen olan eşini oturdukları evlerinin 12. inci katından atarak ölmesine sebep oldu.

28 Eylül 2018 Cuma 13:58
İstanbul Esenyurt'ta Eski TRT Çalışanı Karısını 12'ici Kattan Attı!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde sabah saat 04.00 sıralarında yaşanan olayda yeni evli oldukları öğrenilen çift tartışmaya başladılar. Eski bir TRT çalışanı olan ve FETÖ soruşturmasından ihraç edilen adam öğretmen olan eşini yaşadıkları evin 12 katından iterek aşağıya düşmesine neden oldu. Sitede oturan diğer ev sahipleri sesler üzerine aşağıya baktıklarında öğretmen kadının yerde yattığını fark ettiler ve durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirlediler.

Polis ekipleri kadının düştüğü binaya girerek 12 katta bulunan dairesine gitti. Dairenin kapısını uzun bir süre açmayan ve direnen adamın kendisini de aşağıya atması ihtimaline karşı olay yerine itfaiye çağırıldı. Polis ekiplerinin güçlükle ikna ettiği şahıs gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kadının kocası tarafından mı kendisinin mi aşağıya atladığı yapılan incelemeler sonucunda belirlenecek.

banner119
Anahtar Kelimeler:
IstanbulEsenyurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108