Aydın Çine'de Dede ve Torun Gölette Boğuldular

Aydın Çine'de gölet kenarında dengesini kaybederek suya düşen dede ve onu kurtarmaya çalışan 19 yaşındaki torunu gölette boğularak hayatlarını kaybettiler.

28 Eylül 2018 Cuma 18:19
Aydın Çine'de Dede ve Torun Gölette Boğuldular

Aydın'ın Çine ilçesi'nde meydana gelen olayda dede ve torunu evlerine hotrum yardımıyla su götürmek için Kabalar Göleti'ne gittiler. Dengesini kaybederek gölete düşen dedesini fark eden torunu dedesine yardım etmek için gölete atladı, dedesine yardım etmek için gölete aylayan torunu dedesiyle birlikte bir süre sonra suda kayboldular.

Çevredeki vatandaşlar tarafından Jandarma'ya ve Sağlık Ekipleri'ne haber verildi. İzmir'den gelen balık adamlar dede ve torunun cansız bedenlerini göletten çıkarttılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108