İstanbul Beyoğlu'nda 5. Kattan Düşen Kız Hayatını Kaybetti!

İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre 5. katta bulunan evinin balkonundan düşen üniversiteli genç kız feci şekilde can vererek öldü.

31 Ekim 2018 Çarşamba 18:17
İstanbul Beyoğlu'nda 5. Kattan Düşen Kız Hayatını Kaybetti!

İstanbul'da Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Sandalcı Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, İstanbul Üveniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki genç kız henüz belirlenemeyen bir sebeple 5. katta bulunan evinin balkonundan 15 metre yükselikten beton zemine B.A. düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay esnasında dışarıdan gelen bir ses duyduklarını belirten vatandaşlar olay yerine gittiklerinde genç kızın yerdeki cansız bedenini görür görmez durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine polis ekipleri güvenlik şeridi çekerlerken, Savcılığın olay yerinde incelemelerde bulunduğu öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden üniversite öğrencisi genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108