Bursa İnegöl'de Taksiciyi Gaspeden Sanığa 8 Yıl 9 Ay Hapis

Bursa İnegöl'de taksiciyi silahla gasp ettiği iddaasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan zanlı 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık hakkındaki iddaaları kabul etmedi.

31 Ekim 2018 Çarşamba 22:13
Bursa İnegöl'de Taksiciyi Gaspeden Sanığa 8 Yıl 9 Ay Hapis

Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçtiğimiz yıl 2017 Haziran ayında meydana gelen olayda, aracına bindiği taksiciyi silah zoruyla gasp ettiği iddaa edilen şahıs 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Taksiciyi silahla gasp ettikten sonra çevredeki güvenlik kameralarıyı inceleyen İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bursa'nın Gürsu ilçesinde yakalanan şahıs, Yargılandığı İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşması için hakim karşısına çıkan zanlıya akrabaları ve avukatı eşlik etti.

Duruşmada söz alan ve kendini savunan şahıs "Suçsuz olduğum bellidir. Taksiciyi gasbetmedim." diyen Gül, "Neden beni teşhis etmiş anlamadım. Kamera görüntülerindeki kişi ben değilim. Benimle benzerlik göstermektedir. Suçsuzum, beraatimi talep ediyorum." ifadelerini kullanırken, mahkeme heyeti zanlının 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108