Gaziantep'te Düğün Günü 8. Kattan Düşen Damat Öldü!

Gaziantep'te bugün düğünü olan 27 yaşındaki genç adam 8. katta bulunan evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Düğün günü balkondan düşen gencin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

29 Eylül 2018 Cumartesi 21:44
Gaziantep'te Düğün Günü 8. Kattan Düşen Damat Öldü!

Edinilen bilgiye göre Gazintep'in Şahinbey ilçesi Kolejtepe Mahallesi 53. Sokak'ta meydana gelen olayda, bugün düğünü başlayan 27 yaşındaki bir şahıs bir apartmanın 8. katında bulunan evlerinin balkonundan düşerek öldü. Balkondan düşerek hayatını kaybeden gencin bu akşam kız evinde kınası olduğu öğrenilirken, ekipler intihar olabileceği hususunda araştırma başlattılar.

Balkondan düşerek ölen kişinin CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi olan Uğur Kalkan'ın kuzeni olduğu gelen haberler arasında.

banner119
Anahtar Kelimeler:
GaziantepDüşen Damat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108