Bursa İnegöl'de Şarampole Uçan Araçtaki 2 Kişi Yaralandı

Bursa İnegöl'de meydana gelen kazada virajda sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarpan araç savrularak şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan iki kişi yaralandı.

30 Eylül 2018 Pazar 20:44
Bursa İnegöl'de Şarampole Uçan Araçtaki 2 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Hacıkara Mahallesi Kavşağı'nda yaşanan kazada, İnegöl'den Oylat istikametine gitmekte olan araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda önce bariyerlere çarptı ve ardından şarampole yuvarlanarak ters döndü. Şarampole yuvarlanan araçta bulunan sürücü ve sevgilisi kazanın etkisiyle aracın içersinde sıkıştılar.

Kazayı gören vatadanların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücü ve sevgilisini sıkıştıkları yerden yaralı olarak çıkartıldılar. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdaheleyi gerçekleştirdikleri şahıslar ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Hastanede tdevai altına alınan şahıslardan araç sürücüsünün sevgilisi olduğu belirtilen kadının sağlık durumunun kritik olduğu gelen haberler arasında.

Ekipler kazayla alakalı olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 30.09.2018 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108