Eskişehir'de Asit Kuyusuna Düşen Fabrika Sahibi ve İşçi Öldü

Eskişehir'de bir fabrikanın ek binasında meydana gelen olayda Asit Kuyusuna düşen 60 yaşındaki fabrika sahibi ve onu kurtarmaya çalışan işçi hayatını kaybetti.

28 Eylül 2021 Salı 19:17
Eskişehir'de Asit Kuyusuna Düşen Fabrika Sahibi ve İşçi Öldü

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada yaşanan olayda iddaaya göre 60 yaşındaki fabrika sahibi fabrikaya ait olan inşaat halindeki ek binasındaki çalışmaları kontrol ettiği sırada kapağı açık olan Asit Kuyusuna düştü.

Fabrika sahibinin asit kuyusuna düştüğünü fark eden fabrika işçisi onu kurtarmak için kuyuya girdi.

Olayı fark edenler durumu 112 Acil Sağlık ve Polis ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ve çevredekiler şahısları kuyudan çıkarttılar.

Kuyudan çıkarılan fabrika sahibi ve işçi ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan şahıslar doktorların tüm müdahelelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sırasında kurtarma çalışmalarına katılan ve kuyudaki kokudan etkilenen 8 işçi Eskişehir Devlet Hastanesine götürülerek tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108