Gaziantep'teki Uyuşturucu Operasyonunda 20 Kişi Tutuklandı

Gaziantep'te İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin il genelindeki uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarında 20 kişi tutuklandı.

28 Eylül 2021 Salı 20:59
Gaziantep'teki Uyuşturucu Operasyonunda 20 Kişi Tutuklandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin kent genelinde uyuşturucuya yönelik olarak gerçekleştirdikleri operasyonlar kapsamında 344 şüpheli gözaltına alındı.

Özel Hareket Polislerinin destek verdiği operasyonlar kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda 2 kilo 813 gram esrar, 57 gram bonzai, 389 gram metamfetamin, 84 gram eroin, 100 uyuşturucu hap, 4 hassas terazi ile 2 tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan ve emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 20'sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı diğer 324 şüphelinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108