Diyarbakır'da 41 Kilo 655 Gram Esrar Ele Geçirildi!

Diyarbakır'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdikleri operasyon ve uygulamalarda 41 kilo 655 gram esrar ele geçirildi.

16 Kasım 2018 Cuma 22:50
Diyarbakır'da 41 Kilo 655 Gram Esrar Ele Geçirildi!

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Foto Film Şube Müdürlüklerinin uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik olarak 35 ekip ve 250 personelle gerçekleştirdikleri operasyon ve uygulamalarda 41 kilo 655 gram esrar ele geçirdiler.

Yapılan operasyonlarda ara mahalle ve sokaklarda şüpheli şahısların üst araması ve (GBT) Genel Bilgi Taraması yapıldı.

banner119
Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırEsrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108