Bursa Ankara Yolunda Zincirleme Kaza!

Sağanak yağıştan dolayı Bursa-Ankara yolunda 5 araç birbirine girdi. Maddi hasarın meydana geldiği kazada can kaybı yok.

17 Kasım 2018 Cumartesi 13:18
Bursa Ankara Yolunda Zincirleme Kaza!

Edinilen bilgilere göre kaza Bursa-Ankara yolunda gerçekleşti.

Ankara istikametinden Bursa istikametine doğru yol alan H.E. yönetimindeki araç önünde giden araçların yavaşlamasıyla birlikte oda yavaşladı. Havanın yağışlı olmasıyla yavaşlayan kamyona arkasından gelen hafif ticari araç çarptı. Hafif ticari araca ise kapalı bir minibüs, minibüse ise otomobil, ona da arkasından gelen İstanbul plakalı bir araç çarptı.

5 aracın karışmış olduğu bu zincirleme kazada maddi hasar meydana gelirken yaralanma yahut can kaybı yaşanmadı.

Kaza meydana gelirken trafik aksadı. Olay yerine intikal eden trafik ekipleri sürücülere yardımcı olarak yolu trafiğe açtı. 

Çok fazla hasar görmüş araçları, kaza yerine gelen çekici yardımıyla kaldırıldı. 

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor. 

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaAnkaraKarayolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108