Bolu'daki Fuhuş Operasyonu'nda 5 Kişi Gözaltına Alındı

Bolu'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kadından biri kendisini sağlık kontrolüne götüren polis memurlarına zor anlar yaşattı.

28 Eylül 2018 Cuma 00:03
Bolu'daki Fuhuş Operasyonu'nda 5 Kişi Gözaltına Alındı

Bolu'da Sümer Mahallesi'nde bulunan bir evde fuhuş yaptırıldığı ihbarını değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri belirtilen adresi takibe alarak çalışma başlattılar. Ekipler uzun süren takip ve çalışmanın ardından eve operasyon düzenlediler. Operasyon sırasında evde 1 yabancı uyruklu olmak üzere 2 kadın ve 1 erkeği fuhuş yaparken yakaladılar. Fuhuş yaparken yakalanan yabancı 1'i uyruklu 2 kadın ve erkek ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldüler. İfadeleri alınan erkek şahıs ceza kesilerek serbest bırakılırken, polis ekipleri kadınların ifadeleri doğrultusunda fuhuşa aracılık yaptığı ve evi kiraladığı belirtilen şahısları yakalayarak gözaltına aldılar.

Sağlık kontrolünden geçirilmesi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Zührevi Hastalıklar bölümüne götürülen kadınlardan yabancı uyruklu olanı hastaneye gitmek istemeyerek polis ekiplerine kendisini bırakmaları için bağırdı. Güçlükle hastaneye sokulan yabancı uyruklu kadının sınırdışı edilmesi için işlemlerinin başladığı, yakalanan diğer kadına ise para cezası kesildiği bildirildi.

Fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen ve gözaltına alınan diğer şahısların emniyette işlemlerinin devam ettiği ve sonrasında adliyeye sevk edilecekleri gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108