Bilecik'te Pitbull Saldırısı!

Pitbull'lar dehşet saçmaya devam ediyor. Bilecik'te önce kediyi parçalayan pitbull cinsi köpek daha sonra sahibine saldırdı. Eve zor giren kadın, köpekten kıl payı kurtuldu.

02 Kasım 2018 Cuma 19:05
Bilecik'te Pitbull Saldırısı!

Edinilen bilgilere göre olay Bilecik Merkez Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Evin bahçesinde beslenen pitbull cinsi köpeğin yan evdeki H.D.'nin kedisini kovalamasıyla evin bahçesine getirdi. Eve pencereden girmek isteyen kediyi yakalayan pitbull parçalayarak kediyi öldürdü. Seslere kalkıp bakan H.D. kapıyı açtığı gibi kapattı. Hırsını alamayan köpek evin bahçesindeki eşyalardan alarak bahçeyi darmadağın etti. 

Kedisi ölen H.D. olan biteni korkuyla pencerenin ardından izlediğini söyledi. Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ise ihbar üzerine olay yerine gelerek ölü kediyi ve pitbull cinsi köpeği aldıklarını belirtti. Olay üzerine Nedret Avcı, "Cumhuriyet Mahallesi'nden aldığımız ihbarla gittiğimizde bir pitbull cinsli köpek hem bir kediye hem de eve saldırmış. Bunlar tehlikeli bir ırk. Bunları başıboş bırakmamak gerekiyor. Çocuklara zarar veriyorlar. Geçen hafta haberlerde izledik. Bir kız çocuğun derisini, kafa tasını parçalamış. Bu köpekleri kapalı ortamda bağlı tutalım. Ağızlıksız gezdirmeyelim. Saldırgan köpeği barınağımıza aldık. Bundan sonraki yaşamını barınağımızda geçirecek" dedi. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108