Bursa'da FETÖ Operasyonu: 4'ü Teğmen 19 Kişi Gözaltında!

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bursa merkezli 9 ilde askeri mahrem imam yapılanmasına operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda aktif görevde olduğu belirlenen 4'ü teğmen 19 kişi gözaltına alındı.

02 Kasım 2018 Cuma 21:02
Bursa'da FETÖ Operasyonu: 4'ü Teğmen 19 Kişi Gözaltında!

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bursa merkezli 9 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon düzenledi. 30 askeri personelin mahrem imamları olduğu iddia edilen ve hakkında gözaltı kararı bulunan örgüte yönelik yapılan operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Şahıslardan 4 tanesinin teğmen, 14 tanesinin ise askeri mahrem imam olduğu ve görevlerinde hala aktif oldukları belirlendi. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Şırnak, Hatay, Çorum, Iğdır, Trabzon ve Van'da aynı anda yapılan operasyonlar devam ediyor. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108