Azeri Gelin Dolandırıcı Çıktı!

İki ay önce akraba tavsiyesi üzerine Azeri bir kadınla evlenen İ.D. dolandırıldı. Azeri kadın 10 yıllık evli çıktı.

30 Ekim 2018 Salı 18:04
Azeri Gelin Dolandırıcı Çıktı!

Olay Sivas'ta 32 yaşındaki İ.D.'nın başına geldi. Bir akrabasının tavsiyesi üzerine Kocaeli Kramürsel'de yaşayan 26 yaşındaki Azeri G.T. ile 3 bin TL başlık parası karşılığında 2 ay önce dini nikah ile dünya evine girmişti İ.D. Evlendikleri günden sonra G.T. sürekli bir şeyleri bahane ederek İ.D.'den para istedi. İ.D. resmi nikah yapmak istediğini dile getirdiğinde azeri gelin G.T. hasta olduğunu söyleyerek evi terk etti. 60 bin TL zararda olduğunu söyleyen İ.D. ablasıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. 

Akraba tavsiyesiyle iki ay önce dini nikah yaparak  Azerbeycan'lı G.T. ile evlenen İ.D. "Evlendikten sonra her gün çeşitli bahanelerle para istedi. Önce baylık parası verdik. Sonra süt parası, ardından konsolosluk işlemlerinde ödenmek üzere 5 bin TL ödedim. Para talebi bitmek bilmiyordu. Durumdan şüphelenince resmi nikah yapmak istedik. Hastalandığını söyledi. Depresyona girdiğini iddia edince tedavi başlatıldı. Kaçacağını düşününce polis merkezine giderek yardım istedim. Burada 10 yıllık evli olduğunu öğrendik. Şu an Karamürsel'e geri döndü. Adliyeye gelip suç duyurusunda bulundum. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin" dedi. 

İ.D.'nin ablası D.D. kardeşinin mutlu bir evlilik yapmasını istedikleri için bu evliliğe razı geldiklerini lakin dolandırıldıklarını söylerken sözlerine şunlarıda ekledi "Biz maddi ve manevi olarak yıkıldık. 60 bin TL'ye yakın dolandırıldık. Evlenirken milli olunsun. Hiçbir zaman yabancı gelin alınıp mağdur olunmasın".

İ.D. düğün arabasının arkasına "Türkiye'de yoktu Azerbaycan'dan aldım" yazmıştı...

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108