Saklambaç Oynarken Trafoya Saklanan Çocuk Hayatını Kaybetti!

İstanbul Çekmeköy'de saklambaç oynarken parkta bulunan trafoya saklanan 8 yaşındaki erkek çocuğu elektrik akımından ötürü hayatını kaybetti.

30 Ekim 2018 Salı 18:59
Saklambaç Oynarken Trafoya Saklanan Çocuk Hayatını Kaybetti!

Edinilen bilgilere göre olay Çekmeköy'deki bir çocuk parkında saat 17:00 sularında meydana geldi. Arkadaşlarıyla saklambaç oynayan 8 yaşındaki K.A. saklambaç sırasında trafoya saklandı. elektrik akımına kapılan 8 yaşındaki çocuk bir anda yere yığıldı. Durumu farkeden arkadaşları K.A.'nın ailesine koşup haber verdi. Aileye haber verilince olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Küçük çocuğun cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

K.A'nın babası M.A. "8 yaşındaki çocuğum parka geliyor burada. Bu trafoyu, elektrik kablolarını açık bırakmışlar. Çocuk buraya dokunuyor. Olduğu yere yığılıyor. Bana komşular telefon etti. Buranın bir bekçisi vardı. Bekçiyi işten çıkartmışlar. Ondan sonra bu hale gelmiş burası. Vurmuşlar, kırmışlar. Buranın bir sorumlusu yok. Benim canım gitti. Bunun hesabını verecekler bana" dedi.

Mahalleli parka toplanarak yaşanan olayı protesto etti. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108