Aydın Germencik'te Süt İşleme Tesisinde Yangın Çıktı

Aydın'nın Germencik ilçesinde faaliyet gösteren bir süt işleme tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün fabrikayı sardı.

23 Eylül 2018 Pazar 22:24
Aydın Germencik'te Süt İşleme Tesisinde Yangın Çıktı

Aydın'ın Germencik ilçesi Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi'nde bir süt işleme fabrikasında yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede bütün fabrikaya yayılırken, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle müdahele edilebilen yangında fabrikanın içinden patlama sesleri geldi. Çevredekiilçe merkezine ulaşan duman ve alevleri gören çok sayıda vatandaş olay yerine geldiler. Jandarma ekipleri fabrikanın çevresinde geniş güvenklik tedbirleri aldılar.

Jandarma tesisin yakınına ve çevresine giriş ve çıkışları kapatırken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da yangınla ilgili incelemelerde bulundu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108