Bursa İnegöl'deki Baba Oğul Kavgasında 3 Kişi Yaralandı

Bursa İnegöl'de yaşanan aile kavgasında baba ve oğul oldukları öğrenilen 3 kişi bıçaklanarak yaralandılar. Yaralanan aile fertleri hastanede tedavi altına alındılar.

23 Eylül 2018 Pazar 22:38
Bursa İnegöl'deki Baba Oğul Kavgasında 3 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi Park Caddesi'nde aile arasında çıktığı öğrenilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada baba ve bir oğlu bıçakla diğer oğul ise darp edilerek yaralandılar. Olay yerine giden 112 sağlık ekiplerinin müdahele ettikleri yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe 2018-09-24 11:21:03

Herkesin bir sıkıntısı var. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. Allah yardımcımız olsun.

banner56

banner108