Bursa'da Odun Yüklü Tır Cayır Cayır Yandı!

Bursa İznik'te odun yüklü bir tır heniz belirlenemeyen bir sebeple aniden alev alarak yanmaya başladı. Yanan TIR'ı yoldan geçen çiftçiler sulama tankerleriyle söndürdüler.

28 Eylül 2018 Cuma 20:28
Bursa'da Odun Yüklü Tır Cayır Cayır Yandı!

Bursa'nın İznik ilçesi İznik-Adapazarı Yolu'nun Karatekin Mahallesi'nde meydana gelen olayda, odun yüklü tırın dorsesinde bulunan odunlar alev alarak yanmaya başladı. Edinilen bilgiye göre TIR'ın lastiklerinden çıktığı belirlenen yangını yoldan geçmekte olan çiftçiler sulama tankerlerinde bulunan suyu hortumlarla sıkarak söndürmeye çalıştılar.

Haber verilen itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek TIR'da çıkan yangını söndürdüler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108