Antalya'da Ölüm Tehdidi Alan İşadamı Aracında Öldürülmüş Olarak Bulundu

Antalya'da ölüm tehdidi aldığına dair polis merkezinde kaydı bulunan bir iş adamı kaza yapan aracının içersinde kesici bir aletle öldürülmüş olarak bulundu.

22 Eylül 2018 Cumartesi 18:21
Antalya'da Ölüm Tehdidi Alan İşadamı Aracında Öldürülmüş Olarak Bulundu

Antalya'da gayrimenkul alım satım işiyle uğraştığı öğrenilen 48 yaşındaki işadamı aracıyla ağaca çarpmış vaziyette ağır yaralı olarak bulundu. Göğsünün sağ tarafında delici aletle gerçekleştirildiği belirlenen yara bulunan 48 yaşındaki işadamı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İş adamının polis kayıtlarında ölüm tehdidi aldığına dair 13 kaydının bulunduğu öğrenildi.

Antalya'nın Kepez ilçesi Fatih Terim Caddesi'nde ki olayda, caddeye yaklaşık 20 metre uzaklıkta bir aracın ağaca çarparak durduğunu fark eden vatandaşlarının ihbarı üzerine aracın bulunduğu alana gelen polis ekipleri aracın içersinde göğsünden yaralanmış halde buldular. 112 sağlık ekipleri yaralı olan işadamına ilk müdaheleyi olay yerinde gerçekleştirdiler. Yapılan ilk müdahelesinin ardından Antalya'daki özel bir hastaneye kaldırılan iş adamı hastanede yhapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polisler bir bıçak, araç plakası, boş tabanca mermisi kovanı ve ayakkabıya rastlarken, iş adamına ait olduğu belirlenen cep telefonu ise olay yerinin 100 metre ilersinde bulundu. İş adamının polis kayıtlarında 13 ölüm tehdidi kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olayı gören görgü şahitleri otomobilin yolda seyir halindeyken bir kişi araçtan bir şahsın inip kaçtığı ve aracın hızını kesmeden yol kenarında bulunan zeytinlik alana girerek ağaca çarparak durduğunu belirttiler. Olayla ilgili olarak görgü tanıklarının ifadelerinin yanı sıra çevrede bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını incelmeye alan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattılar.

Aracında ağır yaralı olarak bulunan ve hastanede hayatını kaybeden iş adamının cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadırgalı 2018-09-22 19:15:54

Allah rahmet eylesin. Kötü bir ölüm olmuş kim bilir ne sorunları ve kimlerle problemi vardı. 13 defa ölümle tehdit kaydı olduğu halde öldürülmüş yazık.

banner56

banner108