112 Ekiplerini Aradı, Cesedimi Bu Adresten Alın Dedi!

Muğla Fethiye'de bunalıma giren bir genç 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak cesedimi buradan alın diyerek adresi tarif etti ve telefonu kapatarak yaşamına son verdi.

22 Eylül 2018 Cumartesi 20:59
112 Ekiplerini Aradı, Cesedimi Bu Adresten Alın Dedi!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bunalıma girdiği belirtilen 27 yaşındaki şahıs 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bir adres tarif etti ve cesedimi buradan alın dedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Sağlık Ekipleri ve Jandarma olay yerine geldiklerinde genç adamın ağaca asılı olan cesediyle karşılaştılar.

Gittikleri adreste sesi oldukça yüksek derecede açık olan bir araçtan müzik sesi geldiğini duyan ekipler araca çok yakın bir ağaçta telefonda ''cesedimi buradan alın'' ihbarında bulunan şahsın cesedini buldular. Muğla Fethiye Karaçulha Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilen 27 yaşındaki gencin bir kargo şirketinde çalıştığı ve 15 gün önce işten ayrıldığı belirtildi.

Kendini ağaca asarak intihar eden gencin cesedi otopsisi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ekipler olayla ilgili souşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108