Ankara'da 5 Kişiyi Bıçaklayan Şahıs Kendini Odaya Kilitledi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir kişi eşini, kayınpederini, baldınızını, kayınbiraderini ve bir kişiyi bıçaklayan şahıs odaya kilitledi. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirlendi.

17 Eylül 2018 Pazartesi 17:30
Ankara'da 5 Kişiyi Bıçaklayan Şahıs Kendini Odaya Kilitledi

Ankara'da Kahramankazan ilçesi'nde meydana gelen olayda bir şahıs kayınpederini, eşini, kayınbiraderini, baldınızı ve bir şahsı bıçakla yaraladı. 5 kişiyi yaralayan şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Fatih Mahallesi Ülkü Caddesi'nde bulunan evlerinde belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başlayan çift, kadının ailesine haber vermesi ve taksicilik yaptığı öğrenilen babasının çucukları, eşi ve bir arkadaşıyla eve gelmesiyle tartışma büyüyeyerek kavgaya dönüştü.

Büyüyen kavgada zanlı eşini, kayınbiraderini, kayınpederini, baldızını ve kayınpederinin arkadaşını bıçakla yaraladı. Şahısları yaralayan şahıs olay sonrasında kendini odaya kilitledi ve bir süre sonra teslim oldu.

Olayda yaralananlar Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ilk müdahelelerinin ardından Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108