Bursa İznik Gölü 1 Ayda 3 Metre Çekildi!

Bursa'nın İznik ilçesinde bulunan ve Türkiye'nin en büyük 5. tatlı su gölü olan İznik Gölü'nde son günlerde yaşanan çekilme bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

17 Eylül 2018 Pazartesi 17:47
Bursa İznik Gölü 1 Ayda 3 Metre Çekildi!

Bursa'nın İznik ilçesindeki İznik Gölü Çakırca Köyü sahilinde kalan kısım yaklaşık olarak 3 metre çekildi. Balıkçılar gölün kıyısına 1 ay öncesine kadar kayıkla yanaşabildiklerini belirtirken gölün son 1 ayda 3 metre civarında çekildiğini belirttiler.

Gölün dibinde bulunan bitkilerin kurumasıyla birlikte çekilmenin daha net görüneceğini belirten balıkçılar, göldeki çekilmenin ovada bulunan tulumbaların da çoğunun suyunun bittiğini belirttiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108