Aksaray'da Otobüs Şarampole Devrildi' 6 Ölü 44 Yaralı

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan yolcu otobüsünde bulunan yolculardan 1'i çocuk 6 kişi öldü, 44 kişi yaralandı.

08 Eylül 2018 Cumartesi 09:50
Aksaray'da Otobüs Şarampole Devrildi' 6 Ölü 44 Yaralı

Aksaray Ankara karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında saat 17.00 civarında İstanbul'dan Gaziantep'e gitmek için yola çıkan yolcu otobüsü saat 03.45 sularında Aksaray'a 15 kilometre kala Ortaköy Yol Kavşağı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole devrildi.

25 metre sürüklendikten sonra durabilen yolcu otobüsünü gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdaheleyi olay yerinde gerçekleştirdiler. Jandarma ekipleri olası başka bir kazaya sebebiyet vermemek için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Kaza sırasında otobüste sıkışan bazı yolcular sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılırken yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki özel hastanelere kaldırıldılar. 44 yaralıdan 6'sının durumunun ağır olduğu bildirilirken ölen şahısların cenazeleri Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108