Adana'da Bir Müteahhit Otomobilinde İntihar Etti

Adana'da, müteahhitlik yapan (37) yaşındaki Halil Özdemir isimli şahıs otomobilinde başına dayamış olduğu pompalı av tüfeğiyle intihar etmiş olarak bulundu.

08 Eylül 2018 Cumartesi 10:03
Adana'da Bir Müteahhit Otomobilinde İntihar Etti

Adana Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi Aşıklar Bulvarı'nda meydana gelen olayda Adana'da müteahhitlik yapan Halil Özdemir'den uzun süre haber alamayan yakınları samimi olduğu bir arkadaşını arayarak bilgi almak istediler.

Bu esnada Aşıklar Bulvarı mevkisinde Halil Özdemir'in aracını park halinde gören bir arkadaşı aracın yanına gitti ve korkunç manzarayla karşılaştı. Halil Özdemir'in aracın içersinde kanlar içinde olduğunu gördü ve durumu sağlık ekiplerine, polise ve Özdemir'in yakınlarına bildirdi.

İhbarı alan sağlık ekiplerinin olay yerine geldiklerinde yapmış oldukları kontrolde Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemelerde otomobilin sağ ön koltuğunda kısa dipçikli bir pompalı tüfek bulunurken, intihar ettiği tahmin edilen Halil Özdemir'in cenazesi, polisin ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılırken; görgü tanıkları Özdemir'in akşam saatlerinde Aşıklar Bulvarı mevkisine geldiğini ve telefonda biriyle tartıştığını iddaa ettiler.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 08.09.2018 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108