Bursa'da Cami Soyan Hırsızlar Yakalandı

Bursa'nın İznik ilçesindeki bir camiye girerek imam odasından değerli eşya ve sadaka kutusundan para çalan hırsızlar Yenişehir'de yakalandılar.

08 Eylül 2018 Cumartesi 15:50
Bursa'da Cami Soyan Hırsızlar Yakalandı

Bursa İznik'te Yenimahalle Kara Halil Hayrettin Paşa Cami'sinde meydana gelen hırsızlık olayında 3 hırsız ikindi namazı sonrasında cemaatin olmadığı bir vakitte camiye girerek imam odasında çekmecede bulunan altın künye, iki adet kol saati ve sadaka kutusunda bulunan bir miktar parayı alarak kaçtılar.

Olay fark edildikten sonra camiye gelen polislerin güvenlik kameraları incelemesi sonucunda hırsızların kimliklerini tespit eden polis ekipleri şahısları Yenişehir'de yakalayarak gözaltına aldılar.

Yakalan şahısların ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108