2 ay önce kaçırılıp öldürülen muhtar toprağa verildi

Yaklaşık 2 ay önce PKK tarafından kaçırılıp öldürülen köy muhtarı, Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde toprağa verildi.

09 Kasım 2016 Çarşamba 20:54
2 ay önce kaçırılıp öldürülen muhtar toprağa verildi

PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan Hizan ilçesine bağlı Bölüklü köyünün muhtarı Salih Güven, kafasından uzun namlulu silahla vurularak öldürülmüş ve Akşar köyü yakınlarında yol üzerine atılmıştı. Güvenlik güçleri tarafından alınarak Hizan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan cenaze, ilk incelemeden sonra otopsi için Van'a gönderildi.
Muhtar, Van'da yapılan otopsinin ardından Hizan'a bağlı Gayda köyü mezarlığında yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle defnedildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108